Vakantie "Boris" Cyprus mei 2010

homepage
info
foto's
webmaster: Robert Schutt
Vakantie "Boris" Cyprus mei 2010.

Een selectie van foto's is te vinden op mijn facebook pagina getiteld "Holiday pictures 'Boris' on Cyprus" (117 foto's, helaas alleen voor mensen met een facebook account zo te zien)...
          Alternatief: Snapfish album (255 foto's).
          Alternatief 2: Microsoft Live 'SkyDrive' album (dezelfde 255 foto's maar volgorde klopt niet helemaal...).

Filmpjes zal ik later uploaden op YouTube.Mijn vakantie bestond uit 2 delen: de 1e week een tour met een huurauto en de 2e week lekker relaxen in het hotel Paphos Gardens.

Met de auto heb ik ongeveer de volgende route afgelegd: Vanaf Paphos naar het noorden (Polis), bezoek aan Aphrodite's Bath. Daarna naar het zuid-oosten, door het Troodos gebergte (geslapen in Platres). Dan verder naar het oosten, naar Larnaca (waar het vliegtuig initieel geland was alvorens naar Paphos verder te gaan). Dan terug naar het westen (Limassol). En tenslotte terug naar Paphos.

In het Paphos Gardens hotel heb ik het erg naar mijn zin gehad, vooral het barpersoneel en de dames die het middag (zwembad) en avond (podium) entertainment verzorgden maakten het een hele leuke tijd. Zelf heb ik ook regelmatig op het podium gestaan, varierend van Karaoke via spelletjes met de kinderen tot de Mr. Paphos Gardens verkiezing die ze me nog hebben laten winnen ook!

Voorproefje foto's: